Pronóstico de Tutiempo.net

Colom, Claret i Gleusteen tocaran en el Concert de Primavera de Cerdanyola

L'Orquestra de Cambra de Cerdanyola oferirà diumenge que ve el Concert de Primavera amb la presència especial de figures internacionals com Kai Gleusteen, Josep Maria Colom i Lluís Claret.
El concert, que se celebrarà a l'Ateneu de Cerdanyola, serà dirigit pel concertino canadenc Kai Gleusteen i se centrarà al voltant de les obres del compositor alemany Johannes Brahms.
Gleusteen, impulsor de l'Orquestra de Cambra del Gran Teatre del Liceu el 2003, tocarà el violí en una actuació conjunta i inèdita amb el pianista barceloní Josep Maria Colom i el violoncel·lista andorrà Lluís Claret, reconeguts internacionalment.
El programa se centra en les obres romàntiques de Brahms, amb sonates i intermedis d'aquest compositor.
"El més destacable del concert és sens dubte la presència de Claret i Colom, potser els dos músics del sector més coneguts a Catalunya i Espanya, també reconeguts a nivell internacional, per això estem encantats", assegura Gleusteen en declaracions a Efe.
El director musical i violinista també explica que l'obra de Brahms va més enllà de la música i que reflecteix l'època del Romanticisme, de la qual és un dels autors més representatius, amb "sensibilitat i bellesa" per portar el missatge emocional de la música al públic.
"És una oportunitat que no s'ha de deixar escapar, no fa falta saber música per venir al concert, només seure, escoltar i deixar que aquests sons arribin al cos per sentir el que transmeten, que no es pot expressar amb paraules", explica Gleusteen.
El Concert de Primavera és un dels esdeveniments anuals més destacats de l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola, que va realitzar la seva última gran posada en escena al desembre quan també hi va participar la pianista francesa Catherine Ordronneau.