Pronóstico de Tutiempo.net

Comença la campanya electoral per a les eleccions municipals 2015

Les diferents formacions polítiques que presenten candidatura a les alcaldies de Cerdanyola i Ripollet han donat el tret de sortida aquesta matinada (0 h) a la campanya electoral per als comicis del 24 de maig amb l'habitual enganxada cartells.

Del 8 al 22 de maig es desenvoluparà de forma oficial la campanya electoral per a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig. Com és tradicional, la passada nit, a partir de les 12, les formacions polítiques que concorren a les eleccions van realitzar l'enganxada de cartells i diversos actes d'inici de campanya.

CERDANYOLA DEL VALLÈS
Candidatures
Un total de 10 candidatures participen en aquests comicis locals a Cerdanyola.
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Partit Popular (PP), Iniciativa per Catalunya-Verds/Esquerra Unida i Alternativa/Moviment d'Esquerres (ICV/EUiA/MES), Convergència i Unió (CiU), Compromís per Cerdanyola (CompromisxC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Gent per Bellaterra (GxB), Ciutadans (C's), Bloc Municipal (BLOC), Partido de los Emprendedores (PENN)

Electors
43.418 electors podran votar a Cerdanyola en les eleccions municipals del 24 de maig. S’han designat 576 ciutadans i ciutadanes del municipi majors de 18 anys per a les 64 meses que s’instal·laran a Cerdanyola. D’aquesta xifra 192 ciutadans seran titulars i 384 suplents. Hi haurà 64 meses distribuïdes en 13 col·legis electorals del municipi.


RIPOLLET
Candidatures
Les noves forces polítiques són Solidaritat per la Independència (SI-Solidaritat) i Ciutadans-Partido por la ciudadanía (C's). Quant a les forces que actualment tenen representació política a l'Ajuntament, trobem el Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de progrés (PSC-CP), Partit Popular (PP), Convergència i Unió (CiU), Iniciativa per Catalunya Verds-Entesa (ICV-E), Esquerra Unida-Izquierda Unida (EU-IU) i Ara Decidim Ripollet-CAV-CUP-Poble Actiu (ADRIPOLLET-CAV-CUP-PA), on en forma part el Compromis per Ripollet. Les formacions que tornen a presentar-se i que no van aconseguir representació ara fa 4 anys, són Esquerra Republicana de Catalunya - Junts per Ripollet- Acord Municipal (ERC-JpR-AM) i Plataforma per Catalunya (PxC).

Electors
Més de 26.000 electors són cridats el diumenge, 24 de maig, a votar a les Eleccions Municipals de Ripollet 2015. El dispositiu electoral consistirà en un total de 41 taules, repartides entre 9 col·legis. Hi treballaran una cinquantena de persones de l'Administració local, que comptaran amb un reforç de persones aturades, contractades expressament per a l'ocasió, a través del Patronat Municipal d'Ocupació.