Pronóstico de Tutiempo.net

Carles Escolà nou alcalde de Cerdanyola

Dissabte passat la sala de plens de l'Ajuntament de Cerdanyola es va quedar petita per tal d'acollir el nombrós públic assistent a l'acte de constitució del nou consistori, sorgit de les eleccions municipals del 24 de maig passat. El candidat de Comprimís per Cerdanyola, Carles Escolà Sánchez, va estar investit alcalde amb els 14 vots dels regidors i regidores dels grups d’ERC, ICV-EUiA-MES, CIU, i del seu grup CxC.
La sessió va començar amb la constitució de la Mesa d’Edat, formada enguany pel regidor de més edat, Fulgencio Yeste (PP), i de menys edat, Pau Ortalà (Ciutadans). Un cop investit el nou alcalde, han intervingut les i els portaveus dels diferents grups polítics presents en el Ple.
Ha tancat la sessió l’alcalde, Carles Escolà que ha dit que "el millor alcalde és el poble, i que treballarà de valent per posar la política al servei dels ciutadans i governarà pel bé comú". Escolà ha dit que és conscient que ara té un gran repte però que la ciutadania ha parlat, optant per un canvi i per tant així es farà. El nou alcalde ha remarcat que retornarà les institucions al poble.
Foto:Aj.de Cerdanyola