Pronóstico de Tutiempo.net

Carles Escolà serà investit alcalde de Cerdanyola

Després que CiU(3) hagi confirmat el seu vot favorable a Compromís(5) en el ple d'investidura del pròxim dissabte, juntament amb els vots d'ERC(4) i ICV(2), Carles Escolà es convertirá en el proper alcalde de Cerdanyola.
El resultat de les eleccions va donar lloc a un Ple molt fragmentat, i desde Compromis van ser "conscients que necessitaven suports per a fer possible el canvi a Cerdanyola", un canvi que finalment es produïra demà dissabte amb l'investidura de Carles Escolà com alcalde de la ciutat. 
Des de Compromis van anunciar a la ciutadania "que havien iniciat un període de converses amb tots els partits per tal de copsar les possibilitats de fer govern a Cerdanyola". Aquest podria tenir diverses fòrmules, però per Compromis "ha de basar-se en dos conceptes molt clars: primer, un canvi profund en les formes de fer política que s'han anat duent a terme a Cerdanyola i segon, obrir l'Ajuntament a la ciutadania i fer net de velles pràctiques. Sense aquestes dues premisses no hi pot haver cap canvi real a Cerdanyola".
De moment les converses han donat lloc al vot favorable d'ERC, ICV i CiU en el ple d'investidura, la formació i qui entrará al govern es desvetllarà en els proxims dies.