Pronóstico de Tutiempo.net

Onze alumnes de batxillerat dels instituts de Ripollet reben un reconeixement pel seu treball de recerca

Un total de 11 alumnes de batxillerat de Ripollet van rebre el passat dimarts 26  de maig, un reconeixement pel seu treball de recerca durant l'acte que va tenir lloc al Centre Cívic El Vapor de Santa Perpètua de Mogoda, organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Vallès Occidental VI, amb el suport dels ajuntaments de Ripollet, Montcada i Reixac i Santa Perpètua de Mogoda, un esdeveniment que arribava a la tretzena edició.

 En total, 23 nois i noies van rebre el premi de recerca, de mans de l'alcaldessa en funcions de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, i les respectives regidores d'Educació en funcions de les tres localitats -Neus Garcia, de Santa Perpètua de Mogoda, M. del Mar Viera, de Ripollet; i Ana Rivas, de Montcada i Reixac.
Pel que fa als reconeixements de Ripollet, de l'institut Can Mas van ser premiats Júlia López i Daniel Carrión pel treball 'Els mitjans de comunicació durant el franquisme: entre la repressió i la propaganda'; i també Víctor Maestre i Ferran Mayor per 'Les centrals hidroelèctriques. Construcció d'una petita central hidroelèctrica'.
Del Lluís Companys van ser guardonats 'En busca de la oralidad perdida. Variaciones en la lengua de la IM respecto del sistema lingüístico estándar', de Miriam Romero i Zoel Hernández; i 'De mundi humanitatis que originibus. Cormogonies i antropogonies', d'Alicia Calle i Andrea Martín.
De l'institut Palau Ausit van ser premiats els treballs 'La repressió franquista a Catalunya en la immediata postguerra', de David Piña i Aaarón Jiménez; i 'Termoelectricitat i piezoelectricitat com a generadors d'energia elèctrica en el fenomen energy harvesting', de Lorena Tortajada.
FOTO:Aj.de Ripollet