Pronóstico de Tutiempo.net

Pilar Castillejo, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Ripollet, candidata a les primàries per Barcelona de la CUP-Crida Constituent de cara al 27S

L'actual primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Ripollet, Pilar Castillejo, ha estat proposada com a candidata a les primàries per la circumscripció de Barcelona per part de la CUP-Crida Constituent de cara a les eleccions del proper 27 de setembre.
Aquest procés participatiu haura d'escollir les deu persones que encapçalaran la llista de la circumscripció de Barcelona, en unes eleccions primàries que se celebraran el proper 26 de juliol. Són candidates a ocupar els llocs de la llista que es posen a votació aquelles persones que han estat proposades a les Assemblees Obertes de l'espai “Per la ruptura” i que han acceptat ser-ho.
La votació es realitzarà per via electrònica o bé presencial per part dels militants de la CUP i els simpatitzants que s'hagin registrat prèviament.
Segons, el COP-Compromís per Ripollet, "aquesta elecció és un reconeixement als anys de trajectòria en el municipalisme alternatiu per part de l'esquerra independentista i transformadora catalana". Castillejo, ha qualificat el moment "d'oportunitat històrica per al país", i s'ha mostrat molt il·lusionada i satisfeta perquè s'hagi comptat amb les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) per "ajudar a escriure la història del país".

Pilar Castillejo
Va néixer fa 46 a Ripollet. Llicenciada en Ciències Físiques a la UAB i durant un temps va treballar en la docència i la investigació. Però la major part de la seva vida professional l’ha desenvolupat en el món de la informàtica, tan al sector privat com al públic. Va entrar com a regidora les eleccions del 1999 provinent del Grup de Joves 1936, i des de llavors ho ha estat en diverses ocasions i per diferents períodes responent als relleus programats per la candidatura. Des de les últimes eleccions municipals és la Primera Tinenta d’Alcadia de l’ajuntament de Ripollet.  També ha militat a l’Assemblea d’Unitat Popular, a l’àrea d’internacional, fins la seva dissolució.
Des de les últimes eleccions al Parlament, en què el COP-Compromís per Ripollet va fer més estretes les relacions amb la CUP, ha assistit a les AT del Vallès Occidental, treballant per la confluència amb les CAV.
 
Foto:Aj.de Ripollet