Pronóstico de Tutiempo.net

El CAP Canaletes de Cerdanyola organitza tallers sobre prevenció en diferents camps de la salut

El CAP Canaletes de Cerdanyola del Vallès ha desenvolupat diferents tallers durant els mesos d’abril, maig i juny adreçats a la població del municipi i que tenen com a objectiu dotar la ciutadania d’eines de prevenció en els diferents camps de la salut.
El primer taller va ser dirigit per la infermera de pediatria Montse Pérez, que el va dedicar al massatge infantil per a pares i mares de Cerdanyola. Els participants van adquirir coneixements i estratègies per millorar l’atenció als més petits. En total, van ser cinc sessions de dues hores cadascuna, en les qual els pares i mares van aprendre i compartir aquestes tècniques per tal d’aportar més valor a la cura dels seus fills.
D'altra banda, la infermera Lourdes Planas va fer durant els mesos de maig i juny un taller en tècniques d’autoajuda. Els pacients van treballar aquestes tècniques de forma conjunta durant 6 sessions. La valoració al final va ser molt positiva per part de tots els participants, els quals van trobar el taller de molta utilitat per a la seva vida diària. Aquest tipus de taller tenen com a objectiu enfortir l’autonomia i l’autoestima dels ciutadans per adquirir d’aquesta manera estratègies per a un treball positiu de les emocions i, per tant, que els ajudi a millorar l’afrontament de les seves malalties.