Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola i la Diputació obren les inscripcions del Programa Complementari de Foment de l'Ocupació Local

L'Ajuntament de Cerdanyola ha remarcat que s'ha obert el període d'inscripció a les ofertes de treball del Programa Complementari de Foment de l'Ocupació Local de la Diputació Barcelona. Es tracta d'una iniciativa que pretén generar ocupació i, en particular, fomentar l'ocupabilitat de les persones en edat activa que es troben a l'atur.
Des del consistori expliquen que els perfils laborals del Programa Complementari de Foment de l'Ocupació Local es poden consultar a www.cerdanyolaoberta.cat a l'apartat 'Talent' i tramitar la inscripció online. Les inscripcions també es poden fer presencialment a les oficines del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica (avinguda de Roma s/n), en horari de 8 a 15 hores, fins divendres vinent. Les ofertes de feina també es poden consultar i/o fer la inscripció a l’Oficina de Treball de la Generalitat fins el 22 d'agost. Es poden inscriure a les ofertes de treball les persones en situació d'atur.
El Programa Complementari de Foment de l'Ocupació Local està orientat a afrontar l'increment de l'atur i el progressiu empobriment de moltes famílies. L'objectiu és generar ocupació contribuint a la contractació de persones que es trobin en situació d'atur. El programa està finançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola.