Pronóstico de Tutiempo.net

El circ serà la novetat destacada de la desena edició del FIT Cerdanyola a finals de setembre

El Festival Internacional de Teatre de Cerdanyola del Vallès, que enguany arriba a la desena edició, presentarà una acurada programació per al públic familiar. El certamen es celebrarà del 23 al 25 de setembre i està organitzat per Bambalina i l’Ajuntament de Cerdanyola amb la col·laboració de la Fundació Xarxa i el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.
L'organització de l'esdeveniment proposa enguany novetats com la presència destacada del circ. La cia. Circ Xic muntarà la seva carpa rodona a la Plaça de l'Abat Oliba i oferirà quatre passis del seu espectacle Teatre de Funàmbuls (24 de setembre, 12 i 17 hores i 25 de setembre, 12 i 17 hores).
A la carpa hi arriben dos pallassos amb les butxaques plenes de circ, per buidar-les a la pista i carregar-les de riures. Són dos personatges atemporals, dos pallassos de llarg recorregut, que plasmen el concepte de circ. Com una peça musical, té un principi i un final, amb tensió, emoció i força. Música, pallasso, equilibris d’objectes sobre objectes, rola bola, hula hoops, màgia, i instruments de vent, corda, percussió!
L'espectacle presenta emoció i humanitat, la màgia de l'espectacle, l'emoció del risc, l'art dels pallassos.
Una altra de les novetats és el cartell del FIT 2016. Creat per Núria Fortuny, autora del grafisme, i maquetat per Ramon Sauló, commemora la desena edició del festival i és dedicat al circ, una de les novetats destacades d'enguany.

Venda d'entrades
Les entrades per al FIT Cerdanyola 2016 es podran comprar a partir del 12 de setembre a l’Ateneu. Bambalina preveu fer accions al carrer per divulgar el FIT Cerdanyola i alhora, vendre entrades amb avantatges per qui confiï en la compra a l’avançada. Les iniciatives de carrer s’anunciaran oportunament. L’organització recomana comprar les entrades amb antelació, per assegurar-ne la tinença i l’assistència als espectacles programats.
El preu de l’entrada és per adults 6,5 euros (anticipada, 5,5 euros), per infants, 4,5 euros (3,5 euros a l'avançada) i per els socis Bambalina 3 euros (anticipada 2 euros).
Pel que fa als escenaris en els quals es podran veure els espectacles, seran els habituals com l’Ateneu, el MAC Can Domènech, plaça de l'Ateneu, plaça de l’Abat Oliba i Carpa de circ de la Plaça de l'Abat Oliba, tot i que també es faran vistoses cercaviles a diferents carrers de la ciutat.

El FIT Cerdanyola
El FIT Cerdanyola és un certamen internacional d’arts escèniques especialitzat en teatre infantil i familiar. Té periodicitat biennal i està concebut, en primer lloc, com un gran esdeveniment per a la ciutat que l’acull, amb espectacles i espais d’actuació a diferents indrets i a preus molt populars i, també, gratuïts.
Amb la mateixa importància, el FIT està pensat com un aparador d’algunes de les produccions internacionals, espanyoles i catalanes de teatre infantil i juvenil més interessants del moment. S'anirà oferint informació a través del portal http://www.cerdanyola.cat/fitcerdanyola i dels perfils socials
https://www.facebook.com/Fitcerdanyola, Twitter https://twitter.com/Cerdanyola etiqueta #fitcerdanyola i Instagram, https://www.instagram.com/ajuntament_cerdanyola/