Pronóstico de Tutiempo.net

La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola millora un 53% la qualitat dels seus productesEl 2015, l'índex de qualitat de la fàbrica d'Ercros a Cerdanyola va ser del 0,124. Aquesta dada representa una millora del 53% respecte del resultat de l'any anterior i significa que el 99,9% dels productes que van sortir d'aquest centre van ser considerats òptims pels seus clients. Pel que fa a l'índex mitjà dels últims cinc anys, el de 2015 és un 82% millor. L'índex de qualitat reflecteix el volum de productes no conformes en relació amb el volum de productes propis i de tercers expedits per la companyia.
La fàbrica de Cerdanyola, amb una plantilla de 88 treballadors, pertany a la divisió de química intermèdia d'Ercros i es dedica a la producció de compostos per emmotllar. Aquest material té multitud d'aplicacions, entre les quals destaca la fabricació de material elèctric (interruptors i endolls); tapes i seients de sanitaris; taps per a la indústria cosmètica i de perfumeria; plats i vaixelles; botons, boles de billar, etc.
La fàbrica de Cerdanyola té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient, segons la norma ISO 14001: 2004; de la qualitat, segons la norma ISO 900: 2008, i de la prevenció, segons la norma OHSAS 1800: 2007.
Durant l'any passat, el grau de compliment dels set codis de pràctiques de gestió del programa Responsible Care per part d'Ercros va ser del 99,2%. El programa Responsible Care, al qual la companyia està adherida voluntàriament des de 1994, té per objecte aconseguir que les empreses químiques, en el desenvolupament de la seva activitat, assoleixin millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut, el medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i la transparència.