Pronóstico de Tutiempo.net

Nova etapa del PEM Guiera a Cerdanyola

L'alcaldessa accidental de Cerdanyola, Helena Solà, ha confirmat que el Parc Esportiu Municipal Guiera ha seguit amb el seu funcionament habitual després que ahir finalitzés la seva intervenció per part de l'Ajuntament i que avui hagi començat la gestió a través de les empreses adjudicatàries dels diferents serveis. En total, són cinc els contractes signats i quatre les empreses adjudicatàries, doncs un mateixa oferirà els serveis de direcció del centre i gestió del personal administratiu.
Els altres serveis adjudicats són el de la gestió del monitoratge, la neteja i el de manteniment. Els contractes tindran una durada d'un any i durant aquest temps, segons Solà, "estudiarem la possibilitat de municipalitzar algun dels serveis".
Solà ha fet aquestes declaracions en el marc d'una roda de premsa en què han participat també el regidor d'Esports, Josep Grau, i la portaveu de Compromís per Cerdanyola, Contxi Haro. El regidor d'Esports, Josep Grau, ha destacat el fet d'haver assolit els dos objectius que tenien d'inici: mantenir els treballadors i que els usuaris no notessin el canvi. Josep Grau també ha explicat que "ara comença la darrera etapa que finalitzarà a principis de novembre amb la liquidació definitiva amb la Federació Catalana d'Handbol". Durant aquests mesos, personal tècnic elaborarà informes pericials per saber el valor de reversió, que serà el que finalment es liquidi amb la Federació.
Per la seva banda, Contxi Haro, portaveu del grup de Compromís per Cerdanyola, ha volgut destacar en la seva intervenció el fet d'haver arribat a una solució gràcies al diàleg i consens entre els grups del govern. Haro ha avançat també que la nova situació permetrà conèixer millor les condicions en les que es presta el servei.
L'alcaldessa accidental i els dos regidors presents han volgut felicitar la feina feta pels treballadors municipals alhora d'elaborar un expedient que està sent complex i molt llarg.
Entre el 8 i el 15 d'agost el PEM Guiera estarà tancat per l'habitual aturada tècnica que es fa cada any per aquestes dates i que serveix per a posar a punt la instal·lació.
Foto:Ajuntament de Cerdanyola