Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola i Ripollet destaquen les millores realitzades al Centre Cívic del Pont Vell

L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i l'alcalde de Ripollet, José Maria Osuna, acompanyats de la regidora responsable de Centres Cívics i Relacions Veïnals de Cerdanyola, Elvi Vila i el regidor de Participació, Comunicació, Patrimoni i Memòria Històrica de Ripollet, David Fontanals, han visitat el Centre Cívic del Pont Vell i han comprovat els treballs fets a l'espai, sufragats per la Mancomunitat Intermunicipal Ripollet-Cerdanyola-Montcada amb un cost de 12.000 euros.
Les millores han consistit en pintar els dos pisos de la instal·lació, adequacions en banys, canviar les llums d'emergència i l'arranjament de diversos desperfectes.
Els alcaldes de Cerdanyola i Ripollet coincideixen en afirmar que les actuacions són provisionals i que es continua treballant per trobar un lloc més idoni que ofereixi un bon servei a un barri com aquest
En el Centre Cívic de la Mancomunitat esta instal·lat l'Esplai La Gresca, al carrer de Nostra Senyora dels Àngels 15, i és en aquest lloc on l'Esplai donà servei als nens de 3 a 16 anys durant els dissabtes.
La Gresca treballa, des de 1994, en els barris de Pont Vell-Tiana i Quatre Cantons de Cerdanyola i Ripollet, amb el desig d'educar infants i joves en el temps lliure amb una vocació transformadora i d'inclusió social. Des de la Gresca remarquen que es tracta d'un projecte compartit, creatiu i ambiciós, d'una feina feta amb il·lusió i esforç, partint d'una actitud i un compromís ciutadà i solidari amb l'entorn.
Foto:Ajuntament de Cerdanyola