Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola viurà un intens cap de setmana de teatre infantil i juvenil gràcies a una nova edició del FIT

Fidel a la seva cita per aquestes dates, i coincidint amb el darrer cap de setmana de setembre, arriba una nova edició del Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola, que enguany celebra el seu desè aniversari. El grup Bambalina, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha aconseguit lligar una programació que convertirà a la ciutat en el punt de trobada del millor teatre infantil i juvenil de l'escena estatal i també internacional. Durant tres dies, entre el 23 i el 25 de setembre, un total de 15 companyies oferiran un total de 22 representacions a diferents escenaris de Cerdanyola.
El Teatre de l'Ateneu serà l'escenari dels espectacles de gran format. L'Assemblea Teatro di Torino tornarà a Cerdanyola i ho farà per a inaugurar el FIT amb l'espectacle musical '¿Dónde van los globos?'. També actuaran al Teatre Ateneu les companyies GoraKada amb l'obra de teatre 'Moby Dick', Roberto Alonso que oferirà l'espectacle de dansa 'Zaquizamí' i Forani Teatre amb el seu darrer treball de titelles 'Valentina'.
El Museu d'Art de Cerdanyola tornarà a ser seu del festival, acollint la representació de titelles i ombres 'El mirall de les formigues' de la companyia francesa Pupella-Noguès, l'espectacle d'ombres xineses 'El gegant Dum-Dum i la petita Tulipa' d' Animamundi Teatre, el concert narratiu amb titelles de paper 'Dins la panxa del Llop' de la cia De Paper i els titelles 'La Sirenita de La Canica'.
A la plaça de l'Abat Oliba hi haurà instal·lada la Carpa de la Cia Circ Xic, que estrenarà el seu espectacle 'Teatre de Funàmbuls' oferint quatre sessions. També hi haurà un escenari en el que es representarà 'Viatjazz a Nova Orleans', espectacle musical de la Cia Roger Canals.
El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil tornarà també a passejar-se pels carrers de la ciutat amb tres cercaviles: 'Rats' de la cia Campi qui pugui i 'Pete&Pat' de la cia Bigolis Teatre i el grup Batúcamela, que animarà els carrers a ritme de batucada.
La plaça de l'Ateneu serà el lloc a on es duran a terme els tallers programats per al FIT Cerdanyola. Durant tot el dissabte i diumenge Katakrak organitzarà tallers de creativitat, reciclatges i jocs. I el diumenge s'afegiran els tallers de pinzellades i globoflèxia del GAAC.