Pronóstico de Tutiempo.net

El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata de Ripollet celebra les Jornades Europees del Patrimoni

El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata de Ripollet es sumara diumenge vinent a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni. A partir de les 10 del matí l'accés al Museu serà gratuït fins les 14 hores. A més, s'han preparat diverses activitats.
El diumenge 18 de setembre, el Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata de Ripollet oferira una jornada de portes obertes. Emmarcat dins les Jornades Europees del Patrimoni, l'objectiu és apropar a la població aquest patrimoni singular de la vila de Ripollet. També es fara una visita treatalitzada i un taller de pà a les 11 hores. Les persones participants podran aprofitar el matí, a les 11:30 i a les 13h., per a visitar la sala més desconeguda del museu, la sala de reserva i el magatzem.
A més a més, el museu oferirà una visita guiada a les 12 hores a l'exposició "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la catalunya modernista" el museu oferirà una visita guiada a les 12 hores.

Jornades Europees del Patrimoni 2016
Els dies 16, 17 i 18 de setembre se celebraran a Europa les Jornades Europees del Patrimoni, que enguany es dediquen a les persones que treballen per al coneixement, la difusió i la conservació del Patrimoni agrupades com a comunitats patrimonials. El lema suggerit és Patrimoni de tot@s i posa en relleu la cooperació multilateral de tots els agents necessaris per a difondre i conservar el patrimoni cultural, fomentar la màxima visibilitat de la participació ciutadana, el voluntariat, els col·lectius minoritaris, els projectes exemplars de col·laboració i finançament públic-privat i activitats, en les quals les comunitats locals participin de la gestió i conservació del patrimoni.