Pronóstico de Tutiempo.net

El Club Rotary Cerdanyola i l'Ajuntament obren la convocatòria de la 5a Beca d'Impuls a l'Emprenedoria 2016El Club Rotary de Cerdanyola i l'Ajuntament han organitzat la cinquena edició del concurs Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria 2016 per tal de fomentar la creació d'empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora de la ciutat. La Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria té com a objectiu distingir la millor iniciativa local emprenedora jove dotant-la de 1.200 euros, assessorament empresarial i un diploma acreditatiu.
La convocatòria està dirigida a persones major d'edat i fins a 40 anys, amb un projecte empresarial que hagi estat iniciat durant el 2016 amb la intenció de portar-lo a terme abans de l'1 d'abril del 2017.
El premi a la millor iniciativa estarà becat amb 1.200 euros en efectiu per al circulant de la nova empresa (patrocina Club Rotary Cerdanyola); assessorament empresarial amb un any d'honoraris professionals gratuïts per a la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte becat (patrocina Grup Sisquella); disseny local, aportació de la documentació gràfica per a la sol·licitud del permís d'obres i seguiment d'execució de les mateixes (patrocina Factoria d'Arquitectura); assessorament en la creació i disseny del web corporatiu (Remarca't).
El període de presentació de projectes finalitzarà el 17 d'octubre. El nom del projecte guanyador es donarà a conèixer durant La Nit Empresarial, la data de la qual encara està per confirmar.
Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica (935 947 050) i demanar per l'àrea de creació i consolidació d'empreses.