Pronóstico de Tutiempo.net

El Firestoc de tardor reunirà una trentena d'establiments de Cerdanyola

Amb l'arribada de la tardor, Cerdanyola es prepara per a viure una nova edició del Firestoc, la fira d'oportunitats que reunirà al Parc del Turonet un nombre important de comerços i establiments de la ciutat, fins a una trentena. La ciutadania tornarà a tenir l'oportunitat de comprar articles molt variats i a molt bon preu, ja que els establiments participants oferiran productes de temporades anteriors amb rebaixes substancials. També hi haurà empreses que donaran a conèixer els serveis que ofereixen.
En aquesta edició hi participaran botigues de roba, calçat, complements, joguines, accessoris per a animals de companyia, llibres, ortopèdia... i serveis com ara acadèmies, instal·lacions o bé fusteria d'alumini. Per primera vegada també estarà representat el sector de l'electrodomèstic.
La fira estarà amenitzada per una atracció de llits elàstics per als més petits i també disposarà de servei de bar.
La relació de participants inclou els establiments Happy Kids Name it, Electrodomèstics Dany, De luxe, Il·líria, Casual Roba i Complements, Joguines Dubà, Nens i Nenes, Vilma's, Va d'Infants, Òptica Fàbrica, Esports Vian, Llibreria Lilliput, K-Macus, Mima't, Autoescola Serraparera, Índiga, Oxopen School, Ortopèdia Inse, Tot Nens, Blau Chic, Atraccions Bosch, Cerdanyolagas, Las Cosas de Susana, Més que Fils, Reyes Carpinteria d'Alumini, Esports Torrente, La Antigua Food Van i Fe-Mar.
El Firestoc tindrà lloc el proper 2 d'octubre, entre les 10 i les 20 hores, al Parc del Turonet.