Pronóstico de Tutiempo.net

El FIT Festival de Cerdanyola incentiva la compra d'entrades anticipades

Comprar les entrades anticipades per al FIT Festival de Cerdanyola entre el 8 i el 18 de setembre té premi.
Aquesta és la proposta que llencen des de Bambalnia, entitat organitzadora del Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil que es farà a la ciutat els dies 23, 24 i 25 de setembre. Per aconseguir els premis, només cal comprar les entrades anticipades per a més d'un espectacle - cal que siguin diferents - i es rebrà un Pack Cultura amb entrades familiars per als museus de la ciutat, entrada a un dels espectacles de la programació estable de Bambalina 2016 - 2017, llibres, quaderns, revistes Cavall Fort i Tatanu, entre d'altres obsequis.
Per accedir a la promoció FIT Cultura, els interessats poden comprar les entrades a la paradeta que muntarà l'organització aquest dijous al jardí del Museu d'Art de Cerdanyola, a partir de les 18 hores. Aquell dia, a més, es presentarà el festival que enguany compleix 10 anys. Es farà en un acte obert i hi haurà una manera celebració 'molt dolça' i es farà un tast d'un dels espectacles que es veuran al FIT Festival.
Les entrades anticipades per al FIT Festival també es podran adquirir a l'Ateneu a partir del 12 de setembre de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 21 hores, i dissabtes, de 10 a 13 hores.
El diumenge 18 de setembre l'organització del FIT Festival farà promoció en el marc de la Fira de l'Esport, que es muntarà al parc del Turonet.
Foto:Ajuntament de Cerdanyola