Pronóstico de Tutiempo.net

El nou cicle de la Jugatecambiental s'estrena a Cerdanyola amb el taller 'Què hi posarem, al kit de supervivència'

La Jugateca ambiental tornarà aquest diumenge a Cerdanyola. Ho farà amb el taller 'Què hi posarem, al kit de supervivència', la primera activitat de la nova temporada.
El diumenge 18 de setembre, els infants participants en el taller, que tindrà una durada de 40 minuts, aprendran per què augmenta la temperatura del planeta mitjançant uns termòmetres i unes cúpules que il·lustren l'efecte hivernacle. Després, a través d'un kit de supervivència, els infants coneixeran quins elements són imprescindibles per fer front als impactes i a les conseqüències del canvi climàtic.
Aquesta activitat forma part del Programa d'Educació per a la Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
Les sessions de la Jugatecambiental es duran a terme els diumenges entre les 11'30 i les 13'30 hores al Parc del Turonet i estaran guiades per educadors/es. Durant la temporada de tardor es realitzaran activitats molt variades que faran reflexionar als infants sobre temes com el model de mobilitat, el descobriment de la natura...

La Jugatecambiental
La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l'Àrea Metropolitana deBarcelona i diferents ajuntaments metropolitants, entre ells el de Cerdanyola del Vallès. Les activitats programades estan dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també el respecte per l'entorn i el civisme.