Pronóstico de Tutiempo.net

Empar Moliner presentarà el seu darrer llibre a Cerdanyola

Cerdanyola donarà inici a un nou cicle de sessions del Cafè amb lletres el proper dijous 22 de setembre a les 19:30h a la Biblioteca Central de Cerdanyola i ho farà amb Empar Moliner que presentarà 'Tot això ho faig perquè tinc molta por', premi Mercè Rodoreda 2015.
'Tot això ho faig perquè tinc molta por' plasma l'instint narratiu, l'agilitat i l'humor d'una Empar Moliner que ha recollit en el seu llibre un seguit de personatges dominats per la por. Les dues mares de l'escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l'entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l'esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en un llibre seriós que tant té humor com tristesa.
'Tot això ho faig perquè tinc molta por' és el darrer d'una llarga llista de llibres publicats per Empar Moliner. Alguns d'aquests són els reculls de relats 'L'ensenyador de pisos que odiava els mims', 'T'estimo si he begut' (premi Lletra d'Or 2005) i 'No hi ha terceres persones'; les novel•les 'Feli, l'esthéticienne' (premi Josep Pla 2000), 'La col•laboradora' i 'Contes infantils contra tot pronòstic'; i els reculls d'articles 'Busco senyor per amistat i el que sorgeixi' i 'Desitja guardar els canvis?'.