Pronóstico de Tutiempo.net

Endesa fa millores en una línia elèctrica que alimenta Cerdanyola i Ripollet substituint uns 200 aïlladors de porcellana

Endesa ha finalitat recentment els treballs de renovació tecnològica d’una línia elèctrica de mitjana tensió que alimenta Cerdanyola del Vallès i Ripollet. L’actuació, que ha tingut un cost de 34.000 euros, ha consistit en la substitució de 192 aïlladors de porcellana rígids per uns nous de polimèrics.
Aquests nous dispositius estan fabricats a partir d’un compost a base de fibra de vidre i silicona i aporten significatius avantatges respecte dels anteriors. En concret, tenen un pes més lleuger i major resistència a les inclemències meteorològiques com la calamarsa, les pedregades o les descàrregues de llamps; el vandalisme, o els trets dels caçadors. L’actuació, que s’ha dut a terme en 7 torres metàl·liques de mitjana tensió ubicades al carrer de Santa Anna, en plena zona urbana de Cerdanyola, ha requerit un desplegament de 10 operaris que han treballat diàriament i de forma simultània per canviar tots els elements.