Pronóstico de Tutiempo.net

Incendi en un pis a la carretera de Barcelona, a Cerdanyola

Dotacions dels bombers de la Generalitat, del sistema d’emergències mèdiques, dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Cerdanyola van intervenir ahir, cap a la una de la tarda, amb motiu de l'incendi d'un habitatge a la carretera de Barcelona . L’incendi es va localitzar a un pis de la segona planta de l’edifici i, una vegada sufocat, els bombers van informar a la policia que la porta d’accés al pis era oberta quan van començar les tasques d’extinció i que a l’interior no hi havia ningú.
Com a conseqüència del foc, dos veïns del tercer pis de l'immoble van haver de ser traslladats a l'hospital de Sabadell per a ser atesos per inhalació de fum. Els sanitaris van atendre també diversos agents dels Mossos d’Esquadra, que no van necessitar ser evacuats.
Efectuades gestions per conèixer el propietari del pis cremat, un veí de l’immoble va informar a la policia que hi vivien persones d’origen xinès. Mentre els bombers efectuaven tasques de ventilació al pis per extreure el fum acumulat, fonts de la Policia Local de Cerdanyola expliquen que va comparèixer al lloc la senyora S. F. K., de 50 anys, qui va manifestar que residia al pis cremat amb altres dues persones, que es trobava a la cuina quan s’ha adonat del foc a les habitacions i havia marxat del pis. La dona va ser detinguda per agents dels Mossos d’Esquadra, en comprovar que tenia una ordre judicial de detenció.