Pronóstico de Tutiempo.net

La tempesta deixa sense llum a 2.000 usuaris de Cerdanyola

La tempesta de fortes pluges i vent que ha passat per Cerdanyola durant aquesta nit i matinada ha provocat un tall en el subministrament elèctric que ha afectat a 2.000 usuaris cap a les 3 hores de la matinada. L'avaria, que ha estat causada per una sobrecàrrega en un transformador, ha afectat diferents zones de la ciutat. A primera hora del matí ha pogut ser restablert per complert el subministrament.
Com a conseqüència de la gran quantitat d'aigua caiguda en poc temps, la carretera del Riu Sec que uneix Cerdanyola i Badia ha estat tallada al trànsit. En les darreres hores ha pogut ser reoberta i en aquests moments es pot circular amb total normalitat.
Protecció Civil de la Generalitat manté l'alerta del Pla Inuncat per risc d'inundacions pel front de pluges que ha escombrat Catalunya la passada nit i demana a la població que tingui cura en els desplaçaments a les zones on descarregui o a on s'hagin acumulat quantitats importants d'aigua a les vies. Durant la nit, el Servei d'Emergècies de Catalunya ha rebut 5 trucades avisant d'incidències a Cerdanyola.