Pronóstico de Tutiempo.net

L’aparcament soterrani del CAP Cerdanyola-Ripollet reobre al públic amb noves mesures per a controlar l'accés de vehicles

L'Institut Català de la Salut (ICS) ha anunciat la reobertura al públic de l'aparcament soterrani del CAP Cerdanyola-Ripollet. Aquest aparcament es va tancar a l’ús del públic a causa de deficiències estructurals que comprometien en la seguretat. Ara, un cop resoltes i condicionat de nou, es torna a obrir amb la incorporació d'un sistema de control d’entrada per tal d’evitar l’aparcament indegut. Així, l'espai tindrà ara horari d'obertura i tancament, i la Policia Local hi podrà actuar per sancionar els vehicles que hi aparquin indegudament.
L’horari d’utilització de l’aparcament soterrani serà de les 7'30 a les 19'30 hores. A la nit no s’hi podrà aparcar. Unes barreres de control s’obriran automàticament al matí i es tancaran al vespre i un circuit tancat de televisió permetrà de supervisar les entrades i sortides des de l’interior de l’edifici. L’ICS ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Ripollet per tal que la Policia Local hi pugui actuar i sancionar els cotxes que hi aparquin incorrectament.