Pronóstico de Tutiempo.net

L'espectacle de dansa Almazuela de la Cia.Roberto G. Alonso aquest diumenge a Ripollet

El Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet acollirà aquest proper diumenge, a les 18 hores, l'espectacle de la Cia. Roberto G. Alonso. Un espectacle enmarcat en la programació d'espectacles familiars Petit Mercat Vell.
Almazuela (sota els llençols) és un espectacle que recrea un món surrealista, ple de fantasia, on res sembla el que és, que navega entre el que és real i irreal i que té en l'element visual el seu punt fort.
Una almazuela és una flassada, peça de vestir o teixit en general, construït a força de cosir trossos més o menys rectangulars d'altres teixits per a reutilitzar aquests. Deriva de la veu àrab almozala o almozaia, que vol dir catifeta o cobrellit. La almazuela está documentada per primera vegada en textos del segle XVII i actualment s'usa com equivalent al terme anglès patchwork. A partir d'aquest concepte s'ha treballat tant l'aspecte estètic com el fet d'unir i enllaçar situacions quotidianes o imaginàries, fets, objectes i formes que conflueixen en la posada en escena i en el desenvolupament de l'espectacle.

Les entrades ja son a la venda al Centre Cultural o una hora abans al teatre abans que comenci la funció. El preu de l'escpetacle és de 5 euros.