Pronóstico de Tutiempo.net

L’Obra Social La Caixa destina més de 60.000 euros a projectes socials de Cerdanyola i Ripollet

L'Obres Social La Caixa ha destinat 102.240 euros durant el primer semestre de l'any a un projecte de Cerdanyola del Vallès, un altre de Ripollet i dos més de Sant Cugat del Vallès que fomenten l'autonomia i la qualitat de vida de persones en situació de dependència i a la igualtat d'oportunitats de persones en situació de vulnerabilitat.
Es tracta d’ajudes a l’Ateneu Santcugatenc, un espai d’oci social per a les persones amb trastorn mental sever, que ha percebut 23.260 euros i s’han beneficiat 43 persones i a l’Associació Pro-disminuïts psíquics i físics de Sant Cugat del Vallès, que ha tingut a 100 beneficiaris directes, segons ha informat L’Obra Social La Caixa en un comunicat.
La Fundació Autònoma Solidària de Cerdanyola ha obtingut 28.000 euros per al seu programa socieducatiu Croma, que dóna suport als nens d’escoles públiques dels municipis del Vallès Occidental ubicats en zones on es concentra un alt percentatge de població en situacions de vulnerabilitat i en total s’han afavorit 450 alumnes.
Finalment, els 35.500 euros restants han servit per a l’ampliació de l’hort social ecològic de Can Xec, a Ripollet, que ha permès augmentar la formació laboral i l’aprenentatge dins del sector i la cobertura de necessitats bàsiques d’autoconsum, a més de millorar les habilitats socials i personals, així com el foment de l’actitud emprenedora.
Aquestes aportacions econòmiques formen part del Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials que impulsa anualment l’Obra Social La Caixa.