Pronóstico de Tutiempo.net

Una vintena d'infants de Cerdanyola participen al casal de setembre realitzat al Museu de Ca n'Oliver

L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i la regidora i tinent d'alcaldia, Helena Solà, han estat amb els 21 infants que un any més han omplert les places del Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver per al Casal d'Estiu de setembre.
Contes tradicionals de la Mediterrània s'ha dut a terme entre l'1 i el 9 de setembre. Els infants han fet un viatge imaginari per la Mediterrània per descobrir els contes tradicionals que les persones grans han explicat als nens i les nenes a l'hora d'anar a dormir.
Durant aquests dies han fet el seu propi conte i han treballat les històries, les llengües i els alfabets en què estan escrits els contes protagonistes de l'exposició. Entre altres activitats s'ha fet una visita guiada a la Biblioteca Central de Cerdanyola i una àvia de Cerdanyola ha vingut al Museu a explicar-los un conte.
Aquest any els casals del museu han tingut  dues temàtiques diferents, una per als torns de juny i de juliol i l'altra per al torn de l'1 al 9 de setembre. Els casals estan dirigits a infants d'entre 6 i 10 anys i l'horari és de 9 a 13 hores, amb opció d'acollida al matí (de 8 a 9 hores) i al migdia (de 13 a 15 hores) al preu d'1 euro l'hora.
Foto:Ajuntament de Cerdanyola