Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola acull el congrés de Dincat

L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, juntament amb el president d'AEES Dincat, Ramon Vives, del President de PIMEC, Josep González, de la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, ha intervingut avui en l'acte inaugural del Congrés d'Entitats de l'Associació Empresarial d'Economia Social Dincat.
El Congrés, que s'adreça a gerències, equips directius i persones amb responsabilitat de gestió d'entitats socials i de la economia social, se celebra des d'avui i fins demà al Hotel  Campus de la UAB. Durant el Congrés s'ha previst la realització de conferencies, tallers, presentacions d'experiències, entre d'altres.
L'entitat organitzadora, l'Associació Empresarial d'Economia social Dincat, està concebuda  per donar cobertura a la formació permanent i continuada dels professionals de les entitats associades. En total unes 200 entitats.
El Congrés es titula  "El món canvia i tu?", i la seva temàtica gira entorn del canvi i com afecta al sector social. Amb el congrés volen propiciar un punt de trobada i d'intercanvi d'experiències entre professionals que s'enfronten a reptes molt similars. També oferir eines i recursos especialitzats de gestió, així com estimular la innovació i la sostenibilitat del treball en xarxa.
L'Associació Empresarial d'Economia Social Dincat és una organització patronal que representa i defensa els interessos empresarials de les entitats sense afany de lucre, titulars de serveis, col·lectius de persones en situació de vulnerabilitat, o  discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, entre altres.
L'AEES Dincat promou la formació continuada per al desenvolupament de les competències professionals dels treballadors i de les seves entitats associades. També presta serveis com ara la informació, assessorament i fomenta el treball en xarxa entre els socis.
Foto:Ajuntament de Cerdanyola