Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola estableix serveis especials al Cementiri Municipal amb motiu de Tots Sants

La festivitat de Tots Sants fa augmentar les visites al cementiri i és per aquest motiu que l’Ajuntament de Cerdanyola ha establert un horari especial al voltant d’aquesta festivitat. De dilluns 24 a divendres 28 d’octubre, el cementiri municipal romandrà obert de 8'30h a 18 hores. Entre el dissabte 29 d'octubre i el dimarts 1 de novembre l'horari de l’equipament serà de 8'30 a 19 hores. I el dimecres 2 de novembre, el cementiri estarà obert de 8'30 a 12'30 hores i de 14 a 17 hores. La resta de dies, l'horari serà l'habitual.
El cementiri disposa d’un aparcament amb 110 places. Tot i així, per arribar-hi es recomana fer-ho caminant o en transport públic. Durant l’1 de novembre, el bus urbà reforçarà la seva freqüència de pas. Les sortides seran des del passeig d’Horta de 8'30 a 19'30 cada hora; i des de Can Coll, de 9'02 a 22'02 també cada hora.
D'altra banda, al cementiri hi haurà un servei preventiu de primers auxilis amb la presència de la Creu Roja Local. Un equip de personal voluntari de l’assemblea local d’aquesta ONG ajudarà durant tota la jornada les persones que ho necessitin. Les persones amb mobilitat reduïda disposaran de cadires de rodes per facilitar l’accés al cementiri municipal. Per sol·licitar aquest servei caldrà adreçar-se a la consergeria del mateix cementiri.

Portes obertes a l’Església Vella de Sant Martí
D'altra banda, l’Església Vella de Sant Martí oferirà jornada de portes obertes el dissabte 29 i diumenge 30 d'octubre i el dimarts 1 de novembre amb motiu de la diada de Difunts i de Tots Sants. Durant aquests tres dies, entre les 10 i les 14 hores , es podrà visitar i descobrir una església construïda a finals del segle XVI, reformada en època barroca i, actualment, en procés de restauració. Les persones assistents també podran veure una exposició sobre la parròquia de Sant Martí i l'escultura La Pietat de Josep Viladomat.