Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola i Sant Cugat col·laboren per reduir els sorolls generats per locals de lleure nocturn

El regidor d’Activitat Urbanística de l’Ajuntament de Cerdanyola, Ivan González, i el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Cugat, Joan Puigdomènech, s’han reunit per tal d’abordar les molèsties per sorolls que generen els locals de lleure nocturn. D’entre aquests locals es troba ‘La Carpa’, situat dins del terme municipal de Cerdanyola, però ubicat just al costat de la trama urbana de Sant Cugat.
Els dos ajuntaments han acordat col·laborar per tal de resoldre els problemes de contaminació acústica que s’han detectat a la zona de frontera entre ambdós municipis. En el marc d’aquesta reunió, Cerdanyola ha anunciat que compartirà les dades de les sonometries que realitzi al seu terme municipal. S’espera que aquestes dades, juntament amb les que aporti Sant Cugat realitzades a d'altres locals del seu terme municipal, ajudin a atenuar les afectacions dels sorolls.
En el marc de la reunió, Ivan González ha informat que s’ha requerit a ‘La Carpa’ la retirada dels altaveus instal·lats a l’exterior del local, donat que incomplien la normativa urbanística de la ciutat. Així mateix, s’ha acordat que es repassarà el correcte funcionament i la regulació dels limitadors acústics del local.
Els dos consistoris seguiran mesurant els nivells de contaminació acústica per tal d’actuar en cas que continuïn les molèsties a la zona. L’objectiu és garantir que el soroll que arriba als habitatges no superi el màxim de capacitat acústica de la zona.