Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola impulsa el Consell d'Infants i d'Adolescents amb diverses comissions de treball

Dilluns i dimecres es van fer a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Cerdanyola el Consell d'Infants i el Consell d'Adolescents, que van comptar amb l'assistència de l'alcalde de la ciutat, Carles Escolà, i la regidora d' Educació, Elvi Vila.
El Ciac (Consell  d'Infants i d'Adolescents) està format per 88 nois i noies, dels quals 51 pertanyen als centres de primària i 37 a secundària. Tot i que encara s'està a l'espera que dos centres de secundària passin els seus representants, els plenaris de primària i secundària es faran per separat i la periodicitat serà mensual encara que més endavant es preveu treballar conjuntament.
Del consell d'infants que es va realitzar el passat dilluns han sortit tres comissions de treball: una de preparació de la rebuda dels reis d'orient i possible participació a la cavalcada; una de creació del logo dels camins escolars; i una de repartiment del material recollit a la campanya 'El ciac planta cara a la pobresa, i TU'.
Del Consell d'adolescents que es va fer el passat dimecres han sortit també tres comissions de treball. La primera i la tercera conjunta amb el consell d'infants (rebuda reis i repartiment material recollit) i  la segona comissió que treballarà els suggeriments i les propostes d'activitats per adolescents en el marc de les festes de la ciutat.
Totes aquestes comissions es començaran a treballar la segona quinzena de novembre . A més s'han triat els i les  representants al Simposi sobre Consells d'Infants i Adolescents de Catalunya que es realitzarà a Caixa Fòrum els dies 13 i 14 de desembre.
Foto:Ajuntament de Cerdanyola