Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola impulsa la formació del personal municipal per a desenvolupar polítiques locals LGTBIQ

L’Ajuntament de Cerdanyola ha impulsat, dins del marc d’elaboració del Pla d’Igualtat LGTBIQ, una formació adreçada al conjunt del personal municipal. Aquesta formació inicial tindrà una durada de 4 hores i mitja i estarà impartida per Gerard Coll-Planas, doctor en sociologia per la UAB i director del Centre d'Estudis Interdisciplinaris de Gènere de la Universitat de Vic, i Sara Barrientos, antropòloga i màster en estudi i intervenció sobre violència masclista.
L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, impulsor de la Xarxa de Municipis LGTBIQ (lesbianes, gais, bisexuals, transexuals, intersexuals i queer), té com a objectiu que les actuacions que s'impulsen des del mateix consistori contemplin les diversitats identitàries, afectives i sexuals de tota la ciutadania. A través de la regidoria de Polítiques d'Igualtat i LGTBIQ s'està iniciant el procés d'elaboració del Pla d'Igualtat LGTBIQ i com a primera acció s'ha impulsat un pla de formació adreçada al conjunt de professionals de l'organització.
L'acció formativa, que porta per títol 'Incorporant la diversitat sexual i de gènere: perspectives i fonaments', s'oferirà en quatre dies diferents per a facilitar la màxima participació. Les sessions formatives aniran a càrrec de Gerard Coll-Planas i Sara Barrientos. Gerard Coll-Planas és doctor en sociologia per la UAB, és professor a la Universitat de Vic i director del Centre d'Estudis Interdisciplinaris de Gènere. Sara Barrientos és antropòloga i màster en estudi i intervenció sobre violència masclista i una de les fundadores de l'Associació Candela.