Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola obre el període de presentació de sol·licituds de subvencions culturals

L'Ajuntament de Cerdanyola ha obert el període de presentació de sol·licituds de subvencions culturals per a projectes concrets i programes anuals, una convocatòria a la que es destinaran un total de 13.000 euros.
El termini d'admissió s'allargarà fins el 17 de novembre i els documents requerits s'hauran de presentar a l'OAC municipal. L'objectiu d'aquestes subvencions, segons el consistori, és donar suport a les entitats de la ciutat que treballen en el camp de la cultura potenciant l'associacionisme com a element dinamitzador de la vida comunitària. 
Fonts del consistori expliquen que poden beneficiar-se de subvenció en aquesta convocatòria les entitats i associacions que estiguin registrades al Registre Municipal d'Entitats i Associacions ciutadanes de l'Ajuntament de Cerdanyola com a entitat cultural. En el cas de Projecte de decoració de carrosses de Reis, excepcionalment, podrà ser-ne beneficiària qualsevol entitat del municipi.
Les entitats podran sol·licitar subvencions per a projectes concrets i per a programes anuals. En aquest darrer cas només es podrà presentar una sol·licitud per entitats.