Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola obre el període per a sol·licitar una parada a la Fira d’Artesania de la Festa de Sant Martí

L'Ajuntament de Cerdanyola ha obert el període per a sol·licitar una parada a la Fira d’Artesania de la Festa de Sant Martí. Les persones artesanes interessades tenen fins al 27 d'octubre  per a presentar la sol·licitud per demanar una parada a la fira d’artesania que s’instal·larà a la plaça de Joan Pau II els dies 12 i 13 de novembre, coincidint amb la Festa patronal de Sant Martí.  L'horari de la fira serà d'11 a 21 hores.
El consistori explica que poden presentar sol·licituds de parades les persones artesanes amb gènere de productes fets a mà i que presentin un projecte de les creacions pròpies. A més, les sol·licitants s’han de comprometre a cobrir totes les franges horàries i a tenir productes suficients per a vendre els dos dies indicats.
Les sol·licituds, juntament amb el projecte, s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Cerdanyola (passatge de l’Ajuntament s/n) abans del  27 d'octubre. El Servei de Cultura valorarà les sol·licituds i les autoritzarà o denegarà en funció del projecte, tenint en compte que només es disposa de 20 parades i que aquestes han de ser de temàtica diversa i amb prioritat per a les persones artesanes de Cerdanyola. El dia 7 de novembre al matí s’assignarà el lloc concret per a la instal·lació de la parada de la Fira.