Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola se sumarà un any més a la commemoració del Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama

Cerdanyola se sumarà un any més el proper 19 d'octubre a la commemoració del Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama. El programa d'activitats inclourà diferents iniciatives i compta amb la col·laboració de la secció local de l'Associació Española Contra el Cáncer (AECC), l'establiment Ortopèdia Inse, La Fundació Rovira, el grup de percussió Batúcamela, l'escola de dansa Somnis i l'Ajuntament de la ciutat.
La nit del 18 i 19 d'octubre la façana de l'Ajuntament quedarà enllumenada de color rosa amb motiu del Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama. El mateix dimecres, a les 19 hores, la nutricionista Laura Girona oferirà la xerrada 'Alimentació i Càncer: mite o realitat?' a la Biblioteca Central de Cerdanyola.
El matí del dissabte 22 d'octubre se celebrarà una jornada participativa amb diferents activitats entre les 11 hores i les 14 hores a la plaça de l'Abat Oliba. Hi haurà un punt informatiu de l'AECC, es farà un taller de confecció de coixins solidaris, també es faran tallers de maquillatge, massatge, tractaments, per aprendre a posar-se un mocador i d'autoexploració... La jornada comptarà amb l'actuació de Batúcamela i diferents exhibicions de ball i es tancarà a les 13 hores amb la lectura del manifest i una desfilada.