Pronóstico de Tutiempo.net

El Centre Cultural de Ripollet amplia la seva oferta de cursos amb els tallers en família de cuina i d’art

L’oferta del cursos del Centre Cultural de Ripollet s’amplia aquest any amb el programa de tallers en família. Es tracta d’un conjunt d’activitats que es duen a terme els dissabte al matí i que estan pensades especialment com a experiències lúdiques on poder compartir i experimentar en família a través de la cuina i l’art.
El programa consta de 8 sessions que es realitzaran des de novembre fins a juny el segon dissabte de cada mes adreçades a dues franges d'edat: d'1 a 4 anys i de 5 a 10 anys. Durant les dues hores que dura el taller, els infants descobriran i exploraran els materials mitjançant el joc i l’expressió lliure, i alhora, els adults prendran idees i estimularan la seva pròpia creativitat. Cada taller està pensat com a sessió individual, per la qual cosa les famílies interessades s’hauran d’inscriure periòdicament. Us demanem que des dels vostres centres, agents educatius, entitats, etc. ens ajudeu a fer-ne la difusió i passeu aquesta informació a les famílies.
El proper 12 de novembre comença el taller d’art en família ‘Dibuixem en l’espai’. El taller està adreçat a famílies amb infants de 4 a 10 anys, i és una proposta d’Experimentem amb l’art i Jordi Ferreiro. Heu fet mai un dibuix sense llapis? I sense paper? Dibuixarem en l’espai, jugarem amb les línies i els colors i crearem dibuixos sense paper. Un bon punt de trobada on les mares, pares i infants es relacionaran amb diferents processos creatius.
D’altra banda, el taller de cuina en família va començar el passat 22 d’octubre amb un gran èxit de participació. Els assistents van poder fer panellets. Aquests tallers es faran el quart dissabte de cada mes. La propera sessió serà el 26 de novembre.
Tots els tallers requereixen d’inscripció prèvia al Centre Cultural de Ripollet (rbla. Sant Jordi, 2-4). El preu per sessió és de 15 euros les famílies amb un nen, i 20 euros les famílies amb més d’un nen. Es poden fer les vostres consultes a cultura@ripollet.cat
Foto: Ajuntament de Ripollet