Pronóstico de Tutiempo.net

El Teatre Ateneu de Cerdanyola aixeca el teló de la temporada teatral

Comença un nou trimestre de programació teatral a l'Ateneu de Cerdanyola i ho fa amb la interpretació de la versió femenina de 'El Florido Pensil'. Aquesta obra, que ja va ser posada a sobre els escenaris l'any 1996 pel grup basc Tanttaka i va ser portada al cinema l'any 2002 de la mà de Juan José Porto, serà representada aquest divendres 21 d'octubre a les 21 hores al Teatre Ateneu.
Roser Batalla, Lloll Bertran, Victòria Pagès, Mireia Portas i Isabel Rocatti donen vida a cinc dones adultes que reflexionen sobre la seva educació en època franquista i es transformen en les menors que una vegada van ser per compartir amb el públic les seves vivències a l'escola nacional catòlica del moment. L'escola és el reflex de la societat i de la seva ideologia dominant. La dona va ser el principal objectiu de l'empresa moralitzadora. Destinada naturalment al matrimoni a les labors domèstiques, la seva carrera professional havia de ser la de formar una família i tenir prole, i en això es posava d'acord pràcticament tothom: la mestra, el capellà, els pares, els moralistes...
'El Florido Pensil' (nenes) ha estat adaptada per Guillem-Jordi Graells i dirigida per Fernando Bornués i Mireia Gabilondo. La producció és d'Aneza i Tantakka Teatro.
Les entrades per a 'El Florido Pensil' es poden comprar online a http://bit.ly/EntradesTeatreAteneu o de manera presencial a l'Ateneu.

'Les princeses també es tiren pets'
El diumenge 23 d'octubre, a les 12 hores, serà el torn de 'Les princeses també es tiren pets'. Serà el primer dels espectacles de públic familiar programats per Bambalina aquest trimestre al Teatre Ateneu. La companyia El Replà Produccions explicarà la història de la Reina del Mirall, que s'assabenta de que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món. Necessita trobar aquest llibre i fer saber a tothom que les princeses no són perfectes, que també tenen defectes.
L'obra està basada en conte d'Illan Brenman i està recomanada per a infants a partir de 3 anys. Sota la direcció de Joan Sors i amb música de Ramon Brau, actuen Marc Fontanals, Alba Grau i Júlia Serra.
Les entrades per a l'obra 'Les princeses també es tiren pets' es poden comprar a la taquilla del Teatre el mateix dia de la funció. El preu és de 6,50 euros per a l'entrada general i 4,50 euros per als socis de Bambalina.