Pronóstico de Tutiempo.net

Els concerts del Cerdanyola Folc ajornats per la pluja ja tenen dates

L'essència del Cerdanyola Folc tornarà a la ciutat el 14 d'octubre i 12 de novembre amb la celebració dels concerts que en el seu dia es van haver d'ajornar per les prediccions de pluja. El divendres 14 d'octubre hi haurà una doble actuació al pati del Museu d'Art de Cerdanyola. A les 20 hores oferirà el seu concert el Trio Irremeno i a partir de les 20'30 hores serà el torn del grup El Pont d'Arcalís.
El Trio Irremeno, format pels cerdanyolencs Natàlia Gómez (violí) i Antonio Meléndez (buozouki) i també per Ona Peschke (violí), mostraran la seva experiència dins el món de la corda, tant clàssica com moderna. A partir d'aquesta base tímbrica, Irremeno explorarà territoris sonors folk, donant una gran rellevància als elements rítmics i de la improvisació.
El Pont d'Arcalís oferirà el concert, el nou treball discogràfic d'un dels grups referents en l'àmbit de la música folk i d'arrel del país i, concretament, de les comarques pirinenques. En aquesta ocasió són les cançons tradicionals del país veí d'Andorra el centre al voltant del qual gira El Pont d'Arcalís. El concert anirà a càrrec de Jordi Fàbregas (veu, guitarra i gralla), Jordi Macaya (viola, tarota, ocarina i veu), Isidre 'Tito' Pelàez (tarota, flauta, flautí, ocarina i ximbomba) i Cati Plana (acordió diatònic).
El grup de ball folk Brunzit actuarà dins el programa de la Festa de Tardor de Sant Martí. El dissabte 12 de novembre a les 17'30 hores a la plaça de l'Abat Oliba, el quartet de música tradicional i ball animarà la plaça amb la seva actuació. Brunzit està format per Perepau Ximenis (acordió diatònic), Joan Naspleda (flauta travessera i animació), Adrià Garcia (violí) i Daniel Regincós (violoncel).