Pronóstico de Tutiempo.net

La Diputació de Barcelona porta el projecte "Eduquem en família" a Ripollet

Aquest dijous 27 d'octubre, des de les 17:30h., la sala d'actes del Centre Cultural de Ripollet acull el taller 'Crear i enfortir els llaços familiars'. L'acitivitat es gratuïta i està dirigida a famílies amb infants des de P3 fins a sisè de primària.
Els pares i mares de Ripollet podran participar en el taller ‘Crear i enfortir els llaços familiars', una activitat per reflexionar, debatre i compartir experiències sobre les dificultats en l'aprenentatge, la relació família-escola, l'èxit educatiu, les emocions i l'autonomia, entre d'altres.

Les persones interessades a participar en aquest taller han d'enviar un correu electrònic a educacio@ripollet.cat amb el nom del pare o de la mare, el nom de l'infant, el centre escolar i el curs, adreça electrònica i telèfon.

Projecte "Eduquem en família" de la Diputació de Barcelona
Aquest projecte proposa un conjunt d'activitats informatives, formatives i d'orientació–acompanyament adreçades als ens locals, amb l'objectiu de prevenir el fracàs escolar i enfortir la participació educativa de les famílies als seus municipis. Les accions incloses en aquest catàleg (xerrades, tallers, teatres, cursos, etc.) estan pensades per complementar el treball que els ajuntaments fan amb les famílies en l'acompanyament a l'escolaritat.
Els municipis que hi participen són: l'Ametlla del Vallès, Calldetenes, Capellades, Cardona, Castellbell i el Vilar, Mura, Olost, Palafolls, Prats de Lluçanès, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Santa Margarida i els Monjos, Teià, Vilanova i la Geltrú i Vilassar de Dalt, que organitzaran els següents tallers: ‘Caminant cap a l'autonomia', ‘Comunicació adequada entre els adolescents a l'entorn 2.0', ‘Crear i enfortir els llaços familiars', ‘Eduquem les emocions en família', ‘Educar sense cridar', ‘Estratègia familiar en l'ús més segur d'Internet i les xarxes socials', ‘Les necessitats bàsiques d'infants i joves. Sentiments i límits', ‘Preparar, amb els nostres fills i filles, el dia de demà', ‘Què fem des de casa quan apareixen dificultats en l'aprenentatge?', ‘Ponts per a la relació família-escola: una cooperació possible', ‘Reptes i habilitats per negociar en família' i ‘Valors per fer-los créixer'.
Foto: diba