Pronóstico de Tutiempo.net

L'Ajuntament de Cerdanyola signa un conveni de col·laboració amb la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

La  regidora de promoció de la Salut a l'Ajuntament de Cerdanyola, Elvi Vila, i la presidenta de la Junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Rocío López, han signat un conveni de col·laboració per a la implementació del projecte 'Lluita contra el càncer' durant l’any 2016. Amb l'acord, l’Ajuntament i l’AECC col·laboraran en promoure la prevenció, sensibilització i lluita contra aquesta malaltia. El consistori contribueix al finançament del projecte mitjançant l’atorgament d’una subvenció per un import de 1.500 euros.
L’entitat local té entre els seus objectius lluitar contra el càncer en totes les modalitats possibles a través del desenvolupament defuncions i activitats de divulgació i prevenció, investigació, formació i assistència.
En aquest sentit, cal recordar que el proper 19 d’octubre es realitza una jornada participativa i el 22 del mateix mes es commemora el Dia Internacional Contra el Càncer de mama. El programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama inclou diferents iniciatives i compta amb la col·laboració de la secció local de l'Associació Española Contra el Cáncer (AECC), l'establiment Ortopèdia Inse, La Fundació Rovira, el grup de percussió Batúcamela, l'escola de dansa Somnis i  l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola