Pronóstico de Tutiempo.net

L'Ajuntament de Cerdanyola subvencionarà un projecte d'activitats d'inclusió social

La  regidora delegada d'Igualtat a l'Ajuntament de Cerdanyola, Elvi Vila, i el director gerent del Grup d'Iniciativa Social C.O. Barcanova-Montflorit, Francesc Xavier Ferré, han signat un conveni de col·laboració per a la implementació del projecte "activitats d'inclusió social" durant el 2016.
Gràcies a l'acord, l'Ajuntament i Barcanova desenvoluparan el projecte d'activitats  d'inclusió social amb el transport adaptat per accedir als recursos comunitaris. L'Ajuntament contribueix al finançament del projecte mitjançant l'atorgament d'una subvenció per un import de 4.600 euros.
L'entitat té entre els seus objectius fomentar la inclusió social i potenciar el desenvolupament individual i social de les persones amb discapacitat intel·lectual que requereixen de l'ajut de terceres persones i tenen mobilitat reduïda. Amb aquesta finalitat  s'han programat activitats utilitzant serveis i recursos comunitaris que afavoreixen el desenvolupament personal i la inclusió social de les persones usuàries del Centre Ocupacional.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola