Pronóstico de Tutiempo.net

L’Associació Àmbit B30 organitza una jornada per debatre la governabilitat del territori, la tecnologia i la manufactura

L’Associació Àmbit B30 organitza aquest dimarts 25 d’octubre al matí a Sabadell la jornada “Factors claus per a un sector productiu competitiu”. L’associació, presidida per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, agrupa 23 municipis del Vallès Oriental, Vallès Occidental, entre ells Cerdanyola i Ripollet i Baix Llobregat.
La jornada es titula “Factors claus per a un sector productiu competitiu” i s’hi debatran la governabilitat del territori per assolir la generació d’oportunitats per als ciutadans, la necessitat de fer d’aquesta zona un espai tecnològicament innovador, i l’aposta per la manufactura avançada.
S’encarregaran d’inaugurar-la el president d’Àmbit B-30 i alcalde de Mollet, Josep Monràs, el vicepresident de l’associació i alcalde de Sabadell, Juli Fernández, la directora d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ de la Generalitat, Mariona Sanz, i el vicepresident de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich.
Aquesta jornada comptarà amb la participació de Jordi Hereu, president d’Idencoty i exalcalde de l’Ajuntament de Barcelona qui parlarà de la governabilitat de territoris supra-locals.
L’Associació Àmbit B30 agrupa 55 organitzacions de 23 municipis del Vallès Oriental, Vallès Occidental i Baix Llobregat. L’objectiu és potenciar i promoure el desenvolupament d’aquest territori arran d’una estratègia de col·laboració entre empreses, centres de recerca, universitats, ajuntaments, administracions i organitzacions empresarials i sindicals.