Pronóstico de Tutiempo.net

L'escriptora argentina Flavia Company presentarà a Cerdanyola la seva novel·la 'Haru'

L'escriptora argentina Flavia Company, que viu a Barcelona des de fa anys, serà la protagonista de la pròxima sessió del cicle Cafè amb lletres de Cerdanyola, que tindrà lloc el dijous 20 d'octubre a les 19'30 hores a la Biblioteca Central de la ciutat.
La sessió girarà entorn el llibre Haru, la darrera novel·la de Flavia Company, que a través del viatge interior d'una jove tracta de transmetre una filosofia de vida. Haru és una llibre sobre l'acceptació i el desinterès, sobre l'amor, la vida i la mort. És també una novel·la d'aprenentatge, que parla sobre les relacions humanes, la supèrbia, les inseguretats, la paciència, la constància, la lluita per la supervivència, el respecte...
Flavia Company (Buenos Aires, 1963) és escriptora, periodista i traductora. Ha treballat també com a crítica literària, professora de tallers literaris i presentadora de televisió (BTV), però la seva trajectòria professional destaca per la seva literatura. Com a escriptora, cultiva l'assaig, el conte, la prosa poètica i la novel·la. És professora a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i del Màster de Creació Narrativa de la Universitat Pompeu Fabra.
Després de la presència de Flavia Company a Cerdanyola, la següent sessió del Cafè amb Lletres anirà a càrrec de Roc Casagran, que presentarà el 10 de novembre, a les 20 hores, L'amor fora de mapa.