Pronóstico de Tutiempo.net

Mig de miler de persones visiten el Museu i Poblat de Ca n'Oliver a Cerdanyola durant el XVI Cap de Setmana Ibèric

L'Ajuntament de Cerdanyola ha fet pública la xifra de visitants al Museu i Poblat de Ca n'Oliver durant el XVI Cap de Setmana Ibèric. En total, els equipaments culturals de la ciutat van rebre la visita de 515 persones, procedents de fins a 21 poblacions diferents, la majoria del Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès, Baix Llobregat i Maresme.
El Cap de Setmana Ibèric, organitzat a Cerdanyola pel Museu de Ca n'Oliver i el Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola (CRAC), va estar replet d'activitats. El diumenge al matí, més d'un centenars d'infants van participar en els diferents tallers, que enguany giraven entorn el comerç a l'antiguitat. Els nens i nenes participants a la gimcana van fer de mercaders intercanviant els cereals dels ibers per productes grecs i cartaginesos com màscares, collarets o monedes, que ells mateixos van haver de fabricar.
Les visites guiades a les exposicions del museu i al poblat també van tenir molt èxit. En total van ser 265 les persones que van prendre part: 155 van seguir la visites del dissabte, la del matí a càrrec del director del museu i la de la tarda teatralitzada amb el Bilos i la Bertinin com a protagonistes; el diumenge, a les visites guiades a l'exposició permanent 'Cerdanyola, terra d'ibers', i a la temporal 'La fi és el principi', pràctiques funeràries a la Catalunya prehistòrica van participar 110 persones.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola