Pronóstico de Tutiempo.net

Montcada, Cerdanyola i Ripollet pretenen “una gestió més efectiva” en la reactivada Mancomunitat que conformen els tres municipis

Els ajuntaments de Montcada i Reixac, Cerdanyola i Ripollet han reactivat la Mancomunitat que integren les tres poblacions. Així ho ha explicat Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac i presidenta de torn de la Mancomunitat que formen els ajuntaments de Ripollet, Cerdanyola i Montcada i Reixac, càrrec que va assumir fa uns dies, prenent el relleu de Cerdanyola.
Campos ha explicat que "amb el canvi de govern als tres ajuntaments  al 2015, ens vam donar un temps per analitzar la situació de la Mancomunitat i els serveis que hi estava  oferint, per replantejar-nos com volem que sigui aquest ens d’ara en endavant; ha passat un any i ara volem donar-li contingut perquè està infrautilitzada i tenim una gran oportunitat per mancomunar serveis i oferir-los amb més qualitat”.
L'alcaldessa de MOntcada i Reixac ha indicat que es pretén aconseguir “una gestió més efectiva i econòmicament més sostenible”, tractant-se de tres poblacions que comparteixen problemàtiques similars les solucions a les quals podria passar per sumar esforços per combatre la crisi i garantir l’atenció i la qualitat de vida de la ciutadania. Al llarg de les pròximes setmanes, els alcaldes mantindran reunions amb regidors i tècnics de les tres poblacions per elaborar el document estratègic d’aquells serveis que es podrien mancomunar en major o menor grau.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola