Pronóstico de Tutiempo.net

Núria Colomé nova presidenta comarcal del nou Partit Demòcrata Català del Vallès occidental


La sentmanatenca Núria Colomé ha estat reelegida cap comarcal del Vallès Occidental amb el 94% dels vots a favor. Encara el repte amb l’objectiu de fer créixer el Partit Demòcrata Català al Vallès Occidental.
Divendres i dissabte els militants i simpatitzants del nou Partit Demòcrata Català del Vallès occidental van participar en la votació dels càrrecs territorials del partit. “Estem fent un procés de renovació constant per adaptar el partit a les actuals demanades de la ciutadania” ha explicat la nova cap comarcal Núria Colomé.
Per l’actual cap de llista de PDC a Sentmenat, Núria Colomé, el fet d’haver estat reelegida cap comarcal és un repte molt important perquè “en aquests moments cal potenciar el nou partit al màxim”. És per aquest motiu, que un dels objectius de Colomé en els propers 4 anys és potenciar l’acció política a tots els municipis de la comarca per explicar el projecte de PDC i fer visible el partit en tots els temes que siguin cabdals per la comarca. “El Vallès Occidental és una de les comarques més potents de Catalunya, i per aquest motiu, cal definir clarament quin ha de ser el paper de PDC”.
Finalment, per Núria Colomé també és important que en les properes eleccions municipals, els regidors i regidores de PDC tinguin més representació institucional. “Formarem a tots els electes perquè estiguin preparats per a dur a terme amb la màxima qualitat, la feina del dia a dia, sempre a favor de la ciutadania”. Així, ha explicat que “cal que els vallesans i vallesanes ens vegin com a un partit preparat i amb capacitat per a governar a totes les alcaldies”.