Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola tornarà a tenir pista de gel aquest Nadal


Per tercer any consecutiu, Cerdanyola tornarà a tenir pista de gel aquest Nadal, de la mà de l’associació de comerciants Cerdanyola Comerç i Serveis. Serà del 2 de desembre al 8 de gener al mateix Parc de Can Xarau.
El president de l’entitat, Xavi Olivé, ha avançat que es continua la fòrmula original amb una pista de gel natural de 300m2, amb el mateix preu per tíquet i mantenint el recurs dels vals 2x1, “que només es poden aconseguir als 190 comerços associats amb condició de compra mínima que marca cada establiment”.
Olivé també ha explicat que es programaran activitats complementàries, principalment adreçades a públic infantil, de la mà dels mateixos establiments associats, i que la pista acollirà durant tres dies els Reis Mags d’Orient perquè els més petits puguin portar-los els seus desitjos.
Tot plegat, segons Olivé, amb els mateixos objectius de sempre: que la ciutadania es quedi a Cerdanyola en aquestes dates i que, ja que es queda, aprofiti per fer-hi les compres de Nadal, i que arribin visites de fora que puguin conèixer el comerç local.
Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Helena Solà, ha destacat la col·laboració municipal en l’esdeveniment via conveni, i va celebrar-ne la continuïtat, atès “l’èxit de públic, que l’any passat va portar uns 13.000 patinadors”, incloent les escoles, que hi patinen gratuïtament, “i un total de 50.000 visitants al recinte del parc”.
Finalment, l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ha recordar l’èxit de les dues primeres edicions i ha vaticinat el mateix per a aquesta tercera. També s'ha congratulat per “la facilitat amb què ens hem posat d’acord amb Cerdanyola Comerç i la seva línia de defensa del comerç local”.
Preguntats per la possibilitat d’utilitzar una pista de gel sintètic, el mateix alcalde ha explicat que “tots hem vist iniciatives en aquest sentit i hem comprovat que la tecnologia no ha aconseguit imitar l’experiència del gel natural”.
Enguany la pista compta amb el patrocini de BBVA i de l’associació Cerdanyola Empresarial.
Fotos: Cerdanyola Comerç i Serveis