Pronóstico de Tutiempo.net

Divendres, nova edició de les Jornades Esportives Nocturnes a Cerdanyola

La nit del proper divendres al dissabte, els i les joves de Cerdanyola tenen una cita amb l'esport. El bàsquet, el futbol, l'handbol i el volei són els esports d'equip que es podran practicar durant les XVI Jornades Esportives Nocturnes (JEN), que se celebraran la nit del 4 al 5 de novembre al Complex Esportiu Municipal de Can Xarau. Els i les joves participants també podran fer bàdminton (activitat dirigida pel Club Bàdminton Bellaterra), cicloindoor i sumba a les estones que no estiguin competint amb equip.
Les Jornades Esportives Nocturnes, organitzades pel Club d'Handbol Cerdanyola amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, pretenen tornar a oferir als joves de la ciutat una opció diferent per a passar la nit. La jornada lúdica esportiva dóna l'oportunitat de fer esport alhora de fer d'aquest un mitjà de socialització.
Les XVI JEN, destinada a joves a partir dels 14 anys, començarà el divendres a les 22 hore i acabarà a la una de la matinada del dissabte 5 de novembre amb una xocolatada per a totes les persones participants.
Les inscripcions es poden formalitzar al Servei d'Esports de 9 a 14 hores (Avinguda de Guiera, 6 – 1a planta) i el mateix divendres abans d'iniciar-se l'activitat al CEM Can Xarau.
Foto:Ajuntament de Cerdanyola