Pronóstico de Tutiempo.net

El concurs d’aparadors de la Cambra de Comerç de Sabadell arriba a la 47ª edició

La Cambra de Comerç de Sabadell, per quaranta-setè any consecutiu, organitza el concurs d’aparadors de Nadal l’Aparador, a tots els municipis de la seva demarcació. L’Ajuntament de Cerdanyola hi col·labora com a punt d’informació i de recollida de sol·licituds.La Cambra de Comerç de Sabadell atorgarà dos premis als millors aparadors: el primer, de 500 euros, i el segon, un estudi de mercat per al negoci en qüestió, valorat en 325 euros.
La Cambra ha distribuït les bases del concurs pels principals eixos comercials de Cerdanyola, però qui no les tingui pot consultar-les a la web de la Cambra o bé demanar-les a l’oficina de l’OAC (planta baixa de l’ajuntament). Tots aquells comerços que vulguin participar-hi, poden sol·licitar-ho fins el dia 5 de desembre a l’OAC, aportant convenientment omplerta la butlleta d’inscripció que trobaran a les bases. 
Els aparadors hauran d’estar guarnits des del dia 9 fins al 22 de desembre. Durant aquestes dates passarà el jurat a valorar-los.
Enguany també s’atorgarà un premi a la millor campanya publicitària nadalenca feta a través de les xarxes socials. En aquest cas, el premi serà una matrícula gratuïta als cursos de màrqueting digital que ofereix la Cambra, valorat en 800 euros. El procediment d’inscripció és el mateix que per a l’aparador.