Pronóstico de Tutiempo.net

El Museu d'Art de Cerdanyola se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre, el Museu d'Art de Cerdanyola ha organitzat una visita guiada accessible diumenge vinent a partir de les 12 hores.
L'activitat serà inclusiva i comptarà amb una persona intèrpret en llengua de signes catalana. Habitualment, el museu disposa dels textos dels diferents espais traduït a la llengua de signes i accessibles a través de codis QR que es troben a les mateixes sales i també al canal de youtube de l'equipament.
A més, la visita inclourà el mòdul sensorial 'La mirada tàctil. L'art del vitrall', un espai tàctil i visual que enriqueix l'exposició permanent i facilita els continguts a tothom, especialment adaptat per als visitants amb discapacitat visual, ceguesa o mobilitat reduïda.
La visita accessible al museu també preveu incloure altres elements sensitius com ara les essències inspirades en les flors dels vitralls i en l'obra d'Smith i Togores i que els visitants podran olorar.
Un museu accessible és una activitat gratuïta i oberta al públic en general, especialment a les persones amb discapacitat.