Pronóstico de Tutiempo.net

El novelista terrassenc Pep Puig presentarà la seva darrera novel·la a la Biblioteca Central de Cerdanyola

Pep Puig (Terrassa, 1969) serà el protagonista de la propera sessió literària del programa 'Cafè amb lletres' a Cerdanyola, que se celebrarà el dijous 15 de desembre a les 19'30 hores a la sala d'Enric Granados de la Biblioteca Central. Serà el darrer Cafè amb lletres de l'any 2016.
El novel·lista terrassenc visitarà Cerdanyola per a presentar 'La vida sense la Sara Amat', Premi Sant Jordi 2015. La sessió literària girarà entorn del relat dels 12 dies de la fuga de la Sara Amat, una nena de 13 anys que una nit d'estiu desapareix sense deixar cap rastre. La història del que va passar aquells dies amagada a l'habitació del Pep de cal Sabater abans de fondre's definitivament és precisament el que explica Pep Puig en el seu darrer llibre.
'La vida sense la Sara Amat' és la darrera novel·la de Pep Puig. Amb la seva primera, 'L'home que torna', ja va ser reconegut amb el Premi Jove Talent Fnac. Després va publicar 'Les llàgrimes de la senyoreta Marta' i posteriorment el recull de contes 'L'amor de la meva vida de moment'.

Club de lectura obert
D'altra banda, en la propera sessió del club de lectura obert, organitzat des del Servei Local de Català amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Biblioteca, es comentarà la novel·la 'L'amor fora de mapa', presentada pel seu autor, Roc Casagran, en el Cafè amb lletres de novembre.
El club de lectura serà dinamitzat per Sylvia Oussedik i es realitzarà aquest dijous a les 19 hores a la Sala d'Enric Granados de la Biblioteca Central.